MONTE DA GRAVITA

"Open uw ogen en kijk met uw hart....."

CASA DO PIPO

 

Op ons landgoed, Monte da Gravita, staat direct aan de bosrand, het huis op wielen van Pipo en Mammaloe. Deze unieke plek met alle privacy beschikt over diverse fruitbomen en de overweldigende natuur is alom aanwezig; wakker worden met vogelgezang, het hoefgetrappel van de paarden en de ezel, het zoemen van de bijen, 's nachts de roep van een uil die zijn gebied afbakent en natuurlijk ontelbare sterren aan de hemel. Op dit prachtige plekje staat Casa do Pipo (een geheel gerenoveerde Pipowagen). Bij uitstek geschikt voor rustzoekers en gezinnen met kinderen; de perfecte plaats om het ultieme "back to nature"-gevoel te ervaren.

 

Aan de pipowagen is een sfeervol vast balkon gemaakt; via het trapje kom je op het terras met eetset en achter de wagen ligt het huisje met een eigen douche en toilet. Ook staat hier een originele, oude wasbak met heet water voor de afwas en een handwasje. Het terras voor de Pipowagen heeft een afdak met loungeplek en er is volop schaduw. In de wagen staat een 2-persoonsbed, een vaste bedbank en een onderschuif bed, waardoor er binnen plaats is voor twee volwassenen en twee kinderen. Er is een koelkast aanwezig en een eenvoudige keukeninrichting waar een simpele maaltijd klaargemaakt kan worden. Voor grotere gezinnen kan een Saharatent worden bijgeplaatst, waar maximaal nog drie bedden in gezet kunnen worden.

De boomgaard met het zwembad en de speeltoestellen grenst direct aan de wei en is via een klein bruggetje bereikbaar. Het linnengoed wordt 1x per week vervangen, de handdoeken en het keukentextiel 2x per week.

Monte da Gravita
Caixa Postal 7183
7630-373 Reliquias - Cabaços
Portugal
00351-283 63 53 87
00351-93 412 6558
montegravita@vandenblink.nl
Bezoek onze facebook pagina